Over ons

KvK Rotterdam : 24369005

MacTack Watersport heeft in 2005 haar deuren geopend in de jachthaven van Marina Stellendam welk onderdeel uitmaakt van de Jachthavengroep. In de jachthaven zijn verder o.a.een restaurant, technisch service bedrijf, jachtmakelaar en zeilmaker gevestigd.. 
Wij hebben circa 6000 verschillende watersportartikelen op voorraad en richten ons assortiment voornamelijk in op de zeilsport van klein tot groot. Verder kunt u ook bij ons terecht voor diesel, benzine en gas.

Ondertussen bestaan wij in de winter van 2018 alweer ruim 14 jaar.

Ons motto is "goed advies, goede service en een tevreden klant". Wij hebben zelf jaren lang gezeild in zowel kleine zeilboten alsmede kajuitzeilboten en kunnen u dan ook vanuit onze ervaring goed adviseren. Een goede service, ook na aankoop, is waar wij voor staan. Met deze ingredienten tezamen met marktconforme prijzen hebben wij en behouden wij tevreden klanten!

Via onze webshop www.mactack.nl zijn wij 24/7 online voor al uw aankopen en vragen. Ook via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk persoonlijk te adviseren waar gewenst. 

Wij hopen u binnenkort in onze winkel of webshop te kunnen begroeten.

Copyright © 2013 Mactack