Home4 Home5 Home6 Home8 Home9 Home11
Aanbevolen
Joon telescopisch oranje
€ 179,00 € 125,00
Reddingvest SL180 auto
€ 184,00 € 119,00

Irish Sea Pilot

Irish Sea Pilot
Merk: IMRAY
Model: 6.17.0011
Beschikbaarheid: 1 tot 3 dagen
Prijs: € 42,50
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
De Ierse Zee is een enorme, bijna ingesloten zee. Rond de oevers en eilanden zijn er niet minder dan zes landen, provincies of protectoraten, elk met zijn eigen bankbiljetten en vorm van de overheid. Verschillende talen zijn vertegenwoordigd, Engels, Welsh, Iers en Schots Gaelic, Manx en talloze accenten en dialecten.


Het water zit vol leven, dolfijnen en bruinvissen zijn een gemeenschappelijk gezicht: lederschildpadden komen hier uit het Caribisch gebied te voeden met de kwallen en walvissen zijn regelmatige bezoekers. In de lucht zijn er meeuwen, papegaaiduikers, zeekoeten en nog veel meer.
Het bereik van de uitdagingen en kusten is verbazingwekkend. Tides bovengenoemde vijf knopen zijn gemeengoed en toch zijn er rustige, beschutte wateren voor ontspannen zwerven.


Dit volledig nieuwe pilot heeft betrekking op beide kanten van de Ierse Zee van Milford Haven naar Portpatrick, en Rathlin Island naar Carnsore Point.


Vanuit zijn basis in Noord-Wales David Rainsbury bracht twee lange en regenachtige zomers het verkennen van de kust die hij beschrijft. Zijn zeilen richtingen en beschrijvingen hebben betrekking op alle plaatsen die voor onderdak en ze worden ondersteund door zijn eigen fotografie en luchtopnamen van Patrick Roach. Aan het begin van elk hoofdstuk worden zijn nuttig vrijloop notities die betrekking hebben op een aantal van de meer moeilijke passages en getijdenenergie gateways.Auteur: David Rainsbury

Hardback

Pagina's: 229

Taal: Engels

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Copyright © 2013 Mactack